Preloader

Over Ons

In 2012, zijn Touristfly en IHS begonnen met het werken met een geheel nieuwe, voorheen ongetest concept en de service. Met deskundigen op het gebied van toerisme; innovatieve, creatieve; een team vol enthousiasme en een voortdurend in ontwikkeling zijnde concept. Ons uiteindelijke product model: Submarine Turkey.

De toeristische onderzeeboot NEMO werd in 2015 volledig gerenoveerd in Spanje en voorzien van de nieuwste moderne techniek en wordt hier in Turkije aangemeerd. Vanaf Maart 2017 zal NEMO starten met duiken vanuit de Muis Eiland (Sıçan Adası) en onze gasten zullen een onvergetelijke en heel erg origineel evenement, waar je de onderwaterwereld en de geheimen van de Middellandse Zee ontdekken en ervaren.

Momenteel zijn er meer dan 30 toeristische onderzeeërs in het toerisme over de wereld, waardoor toeristen het blauw van de zee kunnen exploiteren¸ het is met trots dat deze eerste onderzeeër een eerste in Turkije zal zijn. Ons land, ons bedrijf biedt de eerste onderzeeër en geeft een geheel nieuwe toon en kleur in het toerisme met deze investering.

OVER NEMO

0

Meters

Maximum Duikdiepte

0

Uur

Maximaal aantal uren onder water

0

Persoon

Aantal passagieren

0

Tour

Aantal duiksessies per dag

NEMO is in Finland gebouwd, is de 10de onderzeeër van de Mark IV Series. 3e generatie. Onderzeeboot NEMO is een toeristische onderzeeboot met een capaciteit voor 44 passagiers en 2 piloten met de meest geavanceerde technologie in de wereld en de meest strenge veiligheidssystemen. NEMO heeft een grote accu met de mogelijkheid onder water te kunnen blijven tot 10 uur; 72 uur continu dekking, en een hoge wendbaarheid.

NEMO kan 10 maal dagelijks duiken zonder steun van buitenaf. Duiken en agrarische systemen zijn in minder dan 1 minuut operabel om te duiken en te zorgen voor een comfortabele bediening van de boot. Herontworpen met O2 suppletie in de lucht is Nemo voor onze passagiers tijdens een duik altijd koel met airconditioning.

NEMO heeft een volledig moderniseringsproces ondergaan in Spanje in 2015. Met inbegrip van de reserves, het opladen van de batterij-systemen en compressoren werden vervangen. NEMO heeft met succes in oktober 2015 de strakke en hoog beveiligde DNV/GL-Klasse Organisaties ondergaan en heeft met succes de zo belangrijke GL / DNV certificering behaald.


Indeling : DNV-GL + 1
Breedte : 4 meter
Lengte : 18.6 meter
Lengte : 5.85 meter
Passagierscapaciteit: 46 Persons
Batterij: 480 lead-acid battery

Gewicht: 106 tons
Onderwater snelheid: 2 CTS
Werkdiepte: 40 meter
Gemiddelde snelheid: 3 CTS (CTS backup snelheid 4)
Dagtocht: 6 x 15 K / watt elektrische motor

Bemanning: 2
Navigatie: 10 uur
Zijruit: 22 levels (80 cm diameter)
Voor / achterruit: 2 niveaus (160 cm)
Voorzorgsmaatregelen: Er is een vervanging voor elk systeem.

OVER DE EXCURSIE

Toeristische onderzeeërs zijn het enige instrument in staat om direct contact met de onderwaterwereld te hebben voor veel mensen. U kunt de diepte van de Muis Eiland (Sıçan Adası) bezoeken in comfort met onze ervaren piloot en bemanning.

Onze gasten zullen een briefing ontvangen ongeveer 20 minuten voor de duik, de briefing zal plaatsvinden in ons kantoor vlakbij de onderzeeër. Tijdens de tour, zullen onze gasten van onze gids alle benodigde informatie krijgen over de onderwater wereld en over het duiken met een onderzeeboot. Voor en na de duik, hebben onze gasten de mogelijkheid om te winkelen in onze cadeauwinkel, drankjes en lichte snacks zijn verkrijgbaar bij het NEMO Café. Deze uitzonderlijke duik-ervaring zal 1 uur duren en zal eindigen op dezelfde plaats waar we begonnen; de Marina.

NEMO heeft uitgebreide beglazing, hoge plafonds (180 cm) die speciaal zijn ontworpen voor onderwater navigatie. De ruime cabine is voorzien van 2 air-conditionings. Passagiers zullen eventuele ongemakken niet ervaren met betrekking tot de atmosferische druk binnen; deze wordt automatisch aangepast. Mensen met voldoende lichamelijke conditie van alle leeftijden kunnen duiken met ons om de onderwaterwereld schoonheid met onze onderzeeër te verkennen. Kinderen moeten ten minste 90 cm hoog zijn.

Team Member
Antalya Muis Eiland (Sıçan Adası)

Duikplaats

Team Member
60 Minuten

Duur Van De Excursie

Team Member
35 Meter

Duikdiepte

Team Member
2 Kapitein
1 Reisleider
1 Hulp

Bemanning

Foto galerie

Hier kunt U de foto's en video's van NEMO en onze Excursies vinden.

Trt World

GİSBİR

İhlas Haber

NEMO

Schrijf Ons

Adres en Kontakt Gegevens

Güzeloba Mah. Havaalanı Cad. 62/A

Muratpaşa / Antalya-Türkiye

T. (+90) 242 349 45 55

F. (+90) 242 349 10 71

info@submarineturkey.com

Uw Bericht!